Tuesday, November 13, 2012

Posing-posing

Salam


ketika diri ini dan kawan-kawan dilanda kebosanan ni la jadi nya. . .hehehee

peace-peace-peace
hahahahaa nie xbtol nme nye. . .nampak x keboringan nye disitu. . .
jebik-jebik. . .orang yang same je. . .ngeh3 biar la. . .kami suke. . .klo xsuke jangan tgok. . .
tu dya. . .ni baru sikit hobi pelik nie. . .
hobiku. . .suke wat muke. . .hahahahaaa perasan comel selalu. . .sape lagi nak puji ktr kalo xpuji diri sendiri an. . .

Akhirnya Kembali Jua

Salam


wujud lagi owner blog ini rupe nya. . .hahahaaa lame dah x update blog. . .
Welcome Back (kate blog ini)
heheheee ini saje yang saye mampu update buat mase ni. . .
nanti2 sambung lagi. . . .



sekian. . .  peace no war !!

Sunday, June 12, 2011

Terima Kasih

Salam...
saya ialah seorang peminat setia novel..giler novel..hantu novel..dan sewaktu dgn nya..
tetapi skrg nie saya xdpt nk meneruskan minat saya itu kerana p**** saya tidak m'cukupi..huhu3 mmg saya gne duit p**** tuk m'beli nya..tpi klo saya ad duit sndri gne duit sndri la kan..utk pengatuhan korg yuran  kolej ini sgt mahal  dan sem ini saya tidak b'peluang mengunakan sesen pon duit p****  saya kerana dye byr sekali yuran short sem saya..tu pon xckop..saya kena byr gne duit sndri..mane nk cri duit?? xkan nk mintk kat ayah..cian ayah..masa short sem saya kje..engat nk sambung kje je sem nie..tpi sem nie..hari2 saye ad kelas mlm..huhu3 mmg xde rezeki..sekarang saya tgh b'usaha utk mencari duit untuk m'byr yuran dan m'bantu ibu dan ayah saya dan xperlu la saya meminta duit dekat ayah saya lg..doakan saya b'jaya.. :) kerana doa korg sume dpt membantu saya..terima kasih~ :) semoga Allah saja yg m'bls budi korg sume...

p/s ayat skema sekejap..huhu3

Xder Tajuk..

kiter mule kan karangan ktr nie ngan Assalamualaikum.. :)

huhu3 lame da x update blog nie..bukan ap..tenet sudah xde..sgt sedih 

nmpk x kesedihan yg terlampau nie?huhu3 mcm nie la perasaan ak ble xde internet!!  
disebabkan da lame xupdate nie ak nk ctr byk2..ikot turutan la yea..

1.pertama sekali ttg result ku..huhuhu3 result ku menurun..wuaaaa.. :'( sedih!! cam ne yea..nmpk nyer kne tgktkan kan usaha ku yg xberapa nak usaha nie..huk3

2. kedua nya dalam tempoh xupdate nie..klo korg nk tau byk perkara yg ak blaja..nie nk citer nie..hehe3

        pada suatu hari..hahaha3 ak ad la g kursus nie kan..dye tny ttg matlamat ak..pas tu ak pon tulis laa...nk berjaya nak tlg family ap sume tu la kan..pastu ak pon bg la kat penceramah tu...bile sume org da bg..penceramah tu pon bcekan la matlamat2 org lain...(*ak nyer dye xbce!!nasib baik...fuh~~ )lps dye bce tu..dye pon nasihat kat ktwg sume..rate2 sume wat mtlmt tuk dri sndri..sikit je yg wat matlamat nyer tuk bantu org lain..bile dye kate cam tu bru ak sedar..huhuhu3 kejam nyer la ak..pk tuk dri sndri jew kan?huhu3 dye kate ktr kne berjaya tuk bantu org lain juga..(mood :sedar [--,])
3. seterusnyer...pda tggl 21/5 ak g hantar adq ak g uitm alor gajah melaka..huhu3 jeles giler la dye dpt masuk u..yuran nyer murah xmcm ak yuran mhal slalu mntk duit kat ayah..tpi  kn bile pk2 blek..ak ptt b'syukur..byk yg ak dpt bile ak masuk kolej nie..dpt jumpe kwn yg baik2..jumpe mentor yg baik..lect dye pon sume baik2..hihi3 kat tempat lain mane nk jumpe kwn2 lect2 mentor yg mcm nie kan?hik3 saya syg sume kwn2 lect2 n mentor saye..(*kwn2 jgn perasan lebih2 yea..ak syg skit je kat korg.. :p) k smbg blek psl anta adq ak g uitm..hehehe3 sblm nk anta dye g uitm ktwg dtg awl sehari..tdo hotel la..hehe3 best giler..g zoo..g mkn2..lepak2 tepi laut ke sg ke..ntah rse nye laut kot..huk3 da lme rse nyer x b'cuti ngan ayah sejak drjh 6 g tau...lame tu...giler happy la xterkate..pas tu lak ak dpt pgg camera..waaa..mmg syok abis laa...ak da la pntg pgg camera..hihi3 sape baik hati nk hadiah kan ak camera digital?? hahahaha3 byk gmbr ak amik..cantik2 sume( perasan ) tpi ak mmg amik gmbr cantik2 sume xcaye tgok!! TAPI..........................wuaaaaaa....

yg nie bukan adq ak tau..nie gmbr ak amik kat pakcik google!
 
gmbr tu sume tlh terpadam oleh adq saya...rase nk marah je dye tpi nk wat cam ne kan bende da jdi..xkan nk marah2 dye pkul2 dye...kesian dye..huhu3 ak hanya mampu memandang camera tu dgn pilu nye..huk3 klo la ad sape2 tau cam ne nk kembali kan gambar2 tu..dlm tu ad byk memory t'indah ak..(*sigh)

4. huhuhu3 korg~~ dgr la nie..ibu ak bru je b'pisah...sedih giler r..ibu along nk sgt tlg ibu tpi along tgh blaja pastu jauh lak ngan ibu..ibu jgn sedih2 yea..buat mase nie along hanya mampu doakan yg t'baik utk ibu..
along sayang ibu <3 <3 <3

Monday, March 7, 2011

Jinwoon comey...

video
huhu3 ske dgr lagu nie ~
jinwoon sgt comey.. ^ - ^

Friday, March 4, 2011

hihi3 (^^,)


sjew jew xde kjew..ngeh3

from FB yuyu-sha

Thursday, March 3, 2011

waktu bosan!! kih3

Ini kisah sewaktu dirumah saya yang ter cinta [parit,perak]
ibu: along...cer tolong ibu..
along: ape dyer..
ibu: cer tolong ibu wat kan lencana sekolah ibu tu..
along: lencana? sekolah ibu xder lencana lagi kew?
ibu: sbb xder la ibu swuh ko wat..
along: ok!! ibu nk lencana cam ne?nak bentuk ap?warna ap?nak ad ap?ap nme sekolah ibu?

bla....bla...bla....


setelah beberapa minit menyembang..akhirnya saya pon membuat keputusan nak tolong ibu saya..ngeh3 inilah hasil nya..

LOGO
LETTER HEAD
OK X ?OK X ?OK X ?OK X ?OK X ?OK X ?

Ok ap kata para panel hakim~~ kih3 (^^,)/")
ibu saya xtgok g nie..xtau la ap komen nyer..huhu3

my artwork..

Pada suatu hari saya telah diberi projek oleh seorang lecture yang bernama ***** huhu3 dengan perasaan malas nak siapkan kerja tersebut akhirnya saya siap juga..kih3 di bawah ini adalah antara hasil-hasil kerja saya yang tak seberapa.. (^.^)


FRONT PAGE 



BUSINESS CARD
LETTER HEAD
ENVELOPE
TYPOGRAPHY
TRACING
PS EFFECT
BACK PAGE


p/s:: nama syarikat di atas hanyalah rekaan semata-mata..huhu3 

.......................................................................................................

Hasil-hasil tersebut telah pun saya hantar kepada lecture saya..akan tetapi saya terlewat hantar projek tersebut..huhu3 ampunkan saya lecture..